Italialaiset arvioivat suomalaiset pizzat, osa II

Rodolfo on taas täällä ja tällä kertaa mies toi mukanaan Marcon maistamaan uusia suomalaisia - tai pikemminkin helsinkiläisiä versioita napolilaisesta pizzasta. Arviointiin valittiin neljä helsinkiläistä "aitoa" pizzeriaa, joista ollaan käytetty nimeä "napoliainen". Jokaisesta näistä pizzerioista tilattiin margarita-pizza - pelkästään siksi, että siinä kulminoituu alkuperäisen, oikean napolilaisen pizzan kolme tärkeintä ainesosaa. Taikina, tomaattikastike ja juusto. Marco ja Rodolfo ovat itse Napolin seudulta ja ovat äidinmaidossaan jo todenneet, miltä aidon pizzan tuntuu maistua - ja nyt he maistelevat suomalaisista aidoista pizzoista neljän eri ravintolan pizzoja.

Kommentit

Kirjaudu sisään nähdäksesi kommentit.