Kirjaudu sisään nähdäksesi kommentit.

♂BioMenac

Ei vahvistettu
Nimi
Sami
Paikkakunta
Helsinki
Syntymäpäivä
19.06.1977 (42,80v)
Siviilisääty
Sinkku
Suuntautuminen
Hetero
Rekisteröitynyt
25.01.2020
Status:
Online
AAaaa kuole kommari Doomi monsu tästä tulee plasmaa! ...öö, ai mitä, mä vai? Nii tykitin tos Brutal Doomii :) joo!

No emmää tiiä (tai siis tiiän mut en tiiä kuiteskaa) millane mää oo :/. Kai mä oon sitte kuiteski supernörtti joka kuiteskaa ei oo nörtti koska tykkään olla kotihiirenä mut sit kuiteski lähen välillä omiin sotaharjoituksiin ja olen tehnyt enemmän kuin muuaailman kovimat lesoojat eli en voi olla pelkkä nörtti :D.

Pelailen enimmäksee vanhoi pelei mut kuiteski joitaki uusiiki, luen vanhoi sarjiksii, kattelen scifii/kauhuu/sotaa/piirrettyi ja jopa rakkaus/taide leffoi :). Pelihommas oon nii hullu et jos joku peli on must hyvä ni se pitää modata nii kreisiks etten sit enää itekkää tajuu mitä kaikkee sinne oon laittanu kute WarHammer Dawn of War joho hain vissii yli 10 modii ja lopussa en enää tajunnu mitä modii enää pelasinkaa XDD.

Sitte ku aloin hankkii/pelaa lautapelei ni eihä nekää riittäny sellasenaa waa piti kirjottaa Invaders Armageddon kokonaa uusiks eli mul o siihe omat säännöt mut kivaa on sitä sit pelaa (ei oo muute vielkää valmis eikä varmaa koskaa ookkaa ku tulee uusii ideoit ainaku pelaan).

Leluja pitää olla nii paljo etten ikinä ehi kaikilla ees leikkii mut mitäs sit onpaha aina uus lelu mil leikkii )))

Kaikkeni teen jotta tulisin yksiavioiseks vai mite se sanotaa koska se vaa on nii kaunis ajatus.

Rafloista en oikee ees tykkää käydä siellä vaa huudetaa toisten yli ja lopussa kaikkia niitä vituttaa, no onneks ei oo mun huoleni...

Jo sana työ on niin ruma ja tylsä etten niistä tykkää ees puhuu.
Porukat tekee liikaa töitä ja kuolee sen tekemisee, mut pitää niitä tehrä vähä mut ei saa liikaa :D.
Kouluki kuuluu samaa, vähäku joku lesois kokkikoulutuksellaa mut ei silti osaa tehä hyvää ruokaa, tuol on kirjasto ja netti täynnä tietoo mikä traditio se  on mennä kouluun et jotain tietäisit ku voit opetella vaikka uuden kielen kotonas kirjaa lukemal.

Mul on oma uskonto koska maailma ilman selittämättömiä asioita ei ole kiinnostava eikä edes hauska aina on joku oltava joku mystinen vaihtoehto kaikelle miksi se oli niin :UUU

Seksuaalisuuteni voisi olla rajaton, tietyssä mielessä, mikään kiva pusipusi mennää sänkyy jookosta ei riitä sitten kokonaisuuden kannalta. Sen pitää olla paljon enemmän. Tietystikkään en kaikkeen ala mutta nää sitten selvitellään kun joku niistä on kiinnostunut, jookosta :LAAaa3)

Pööh mitäs viel...

No mä en kiirehdi ja jos joskus kiirehdinki ni se johtuu jostai muust syyz

AINII koskaa en kasva aikuiseks ettäs tiedätte! ahahah LoL laa damdiduu XR:/\