03.01.2019 17:48
Blogi

Kuka minä olen? 

Moi! Oon tälläne 18.v tyttö täältä eteläisestä Suomesta. Tää Randomi oli mulle ainasemmi tuttu sellasena kaverieden kanssa pelleily sivustona. Ajattelin kokeilla minkälaista tää ny ois ku tätä tosissaan lähtis pyörittämään! En jaa kaikkia tietoja näin aluks, koska jos en innostu, nii ne ei jää tänne sit pyörimää kaikkien nähtäville. Tätä en siis toivo!

Toivon ihmisiä rohkeasti ottamaan muhun yhteyttä! Ei tarvi säikähätää ja miettiä millane olen! 

Oon semi rauhallinen, mutta silti paljon ylivilkkautta löytyy! Oon sosiaalinen (tää perus mitä kaikki sanoo..) ja tykkään tutustuu uusiin ihmisiin!

Jos ulkonäöstä jotai haluutte tietää nii, ruskeat hiukset ja siniset silmät! 

Näillä lähetää kokeilee, et mikä meininki täällä on!

Kommentit
Kirjaudu sisään nähdäksesi kommentit.
Goldenrose
Ei vahvistettu
Nimi
Iitu
Syntymäpäivä
16.06.2000 (19,01v)
Suuntautuminen
Hetero
Rekisteröitynyt
03.01.2019
Status:
Poissa
Nähty:
22:33 11.4.2019
Viimeisimmät päivitykset