Blogi

nuunuu 

nuunuu sanoi, ''nuunuu'' ja imaisi sieraimiensa kautta älymysnystyröihin saakka pienen pienet palaiset yhteiskunnasta, mitkä oli jäänneet jäännöksiksi suomi/finland Oy:n tähteiksi..

NuuuNuulle annettiin nobelin rauhanpalkinto, vaikkei hän pommittanut yhtään kirkkoa, koulua tai muitakaan siviilialueita.

NuuNuu sanoi siviili siilille: ''jos vedät koulut loppuun susta tulee (lähes) yhtä suuri nuuuu kuin minusta.''

siviilisiili sanoi: ''ei mun tartte, kun on tarpeeksi nuuunuita johdossa, voin ottaa lööbii ja olla oma itteni.''

tästäpä Nuunuu suuttui ja heitti jakkivanukkaalla siviilisiiliä, joka oli kommaripaska tai jotain muuta lokeroihdittavaa, mutta siviilisiili väisti ja osui jakkivanukas sirkustirehtöörin päähän.. sirkustirehtööri pyrki fanttipiiskallansa rankaisemaan jakkivanukkaan vai oliko se tappivanukas - who knows - heittäjää, mutta siviilisiili ukemilla lävisti kaikki länsimaalaiset yhteiskuntakäsitteet, jonka jälkeen pakeni kuusen lehvästättömyyden alle.

(mörrimöykyn mä ottaisin jos jostain kiinni saisin.. pieneen pussiin sen pistäisin ja sinne tukehduttaisin) lauloi peikko iloisena metsässä suon vieressä mättäällä.. haaveksien edes siilipaistista..

sillä välin siviilisiili kääntyi länsimaalaiseen kulttuuriin ja otti lainaa - ottaakseen lainaa.. lainan pankin maksaja Nuunuu päätti vittuilla siviili siilille ja laittoi korkoprosentin hipoen kattoa kirjoitettuna mikroskooooppisen pieneksi lainasopimuksen alanurkkaan.

heinäsirkat soittivat sulosointuja, siilit piikittelivät, lainat kasvoivat korkoineen ja korot sanoivat kkk .. mitään tätä ei nuunuu ymmärtänyt, koska nuunuu oli vain imuri.

0 tykkää
Lue kommentit (0)
Blogi

Moi on 16.v bottom poika 

Lisätkää mut snäpissä nimellä btm_boy0 jos kiinnostaa oon siis laiha semi hyvä pyllynen jätkä varsinais-suomesta oon 168cm pitkä ja pinan 47kg 

0 tykkää
Lue kommentit (0)
Blogi

Kaveri haku 

Moi oon 13v tyttö varsinais-suomesta ja etin juttu seuraa! Mieluiten oman ikäinen ja ei haittaa ootko tyttö taikka poika :) 

1 tykkää
Lue kommentit (0)
Blogi

ankkalinnaa 

Mickey Mouse is having a nasty divorce with Minnie Mouse. Mickey spoke to the judge about the separation.

Judge: "I'm sorry Mickey, but I can't legally separate you two on the grounds that Minnie is mentally insane..."

Mickey: "I didn't say she was mentally insane, I said that she's fucking Goofy!"

0 tykkää
Lue kommentit (0)
Blogi

prinsessa ruusunen 2.0 

kaukaisessa maailmassa, ei menneessä eikä tulevaisuudessa, lähinnä jossain toisessa ulottuvuudessa oli vanha rapistunut linna. linnan muureja joskus muinoin koristaneet köynnöskasvit olivat purreet linnan rakenteisiin jo satoja, ellei tuhansia vuosia taaksepäin. eläimet kiertelivät muurien sisällä jotka joskus olivat palvelleet linnaa voittamattomina ja läpipääsemättöminä.

linnan korkeimmassa tornissa nukkui prinsessa ikiunta, kunnes joku napsautti oluttölkin auki.

0 tykkää
Lue kommentit (0)