07.05.2025 18:12
Blogi

Makaronilaatikon Esitutkintamateriaali, joka ranskalaisessa keittiössä tunnetaan ns. Mìs'àblãninä 

 

(Tämän blogin linkit ovat klikattavia, kunhan olet ''Lue lisää ja näytä kommentit'' -tilassa, linkit eivät avaudu uuteen ikkunaan, jos et niitä iha vasite sillei avaa. Iha ite koodasin..)

 

Edellisen ruokablogaukseni pohjalta sainkin ruokatoimituksen ympärille keskittyneessä Vatsa -appissa paljon kysymyksiä siitä, mihin reseptini perustuu. Tässä nyt pyrinkin antamaan siihen pöydänkattavan vastauksen...

 

...Eli taustalla on siis kymmeniä vuosia jatkunut YK:n Kestävän Kehityksen mukainen RoomanKlubin ajama kehityssuunta. Ohessa Esitutkintamateriaali, johon asiaan ennalta perehtymättömän onkin syytä perehtyä ennen makaronilaatikon valmistukseen ryhtymistä, jotta hommat sujuisivat kuten Strömssössä eikä makaronilaatikon valmistuksen olisi täten syytä olettaa johtuvan hetken mielijohteesta:

 

Jauheliha loppuu, seuravan kerran kaupan hyllyssä syksyllä 2027:

 

 

Naudan jauhelihan puutteeseen ei ole nopeaa ratkaisua – eurooppalainen ilmiö on korostunut Suomessa, toteaa MTK:

https://yle.fi/a/74-20159420

 

 

 

Tuhat maatilaa lopettaa joka vuosi – mitä jää jäljelle?

 

Maataloudessa eletään vuonna 1995 alkanutta globalisaation aikakautta. Sen piirteitä ovat erikoistuminen, yksipuolistuminen, keskittyminen ja keskinäisriippuvuus. :

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/602b49dd-20ce-48a5-adf5-c4a8d2e8dc13

 

 

 

Jopa 1100 lypsykarjatilaa lopettaa vuoteen 2020 mennessä – Heikot sadot, tappiot ja uupumus kaatavat maatiloja:

https://yle.fi/a/3-10339874

 

 

 

Häätö! | Karpolla on asiaa:

 

https://youtube.com/watch?v=D7WVR6MrEvE

 

 

 

Hyvät herrat. Tarja Halonen.:

 

https://youtube.com/watch?v=HK1xX7HAqvo

 

 

 

Kommentit
Kirjaudu sisään nähdäksesi kommentit.