30.12.2017 01:50
Blogi

EKIEP-Projekti 

EKIEP (Ennaltaehkäiseminen, Käskyttäminen, Irrottautuminen. Etäisyystekniikka, Pakeneminen)

 

EKIEP-Projekti on kehitetty uhka- ja väkivaltatilanteisiin, joihin saatat joutua oppilaitoksessa, hoitoalalla, vapaa-ajalla, koulussa. Projekti sisältää ranne ja kuristusotteista irtautumisen, uhkaavan henkilön käskyttämisen, uhkaavaan henkilöön etäisyyden ottamisen ja pakenemisen harjoittelun.

 

EKIEP-Projekti on kehitetty kahdesta itsepuolustusjärjestelmästä joilla on näkemystä nykypäivän uhkakuviin. Vaikka EKIEP-Projektin eivät suoranaisesti harrasta mitään tiettyä lajia ovat he kouluttautuneet eri kursseilla ja seminaareilla, joiden kouluttajia ovat mm. olleet: Jyrki Saario, Antti Nurmi (Scandinavian Defendo), Auvo Niiniketo, Petri Kolehmainen (Hokutoryu Jujutsu), Timo Latsa (AVEKKI-Toimintatapamalli) Kaikilla EKIEP-Projektin kouluttajilla vuosikymmenten kokemusta mm. voimankäytöstä turvallisuusalalla.

 

EKIEP-Projektin tavoitteena on luoda toimintatapamalli nykypäivän uhka- ja väkivaltatilanteisiin, joka todella toimii.

 

Kohderyhmänä ovat kaikki projektista kiinnostuneet.

 

Projektin laajuus on laadittu siten että kaikki siihen osallistuvat oppisivat edes perusteet. Tavotteista riippuen 1 tunnista 6 kk. Lisäkysmyksiä voi esittää sähköpostiin: ekiep-projekti@outlook.com

Kommentit
Kirjaudu sisään nähdäksesi kommentit.
EKIEP-Projekti
Ei vahvistettu
Rekisteröitynyt
30.12.2017
Status:
Poissa
Viimeisimmät päivitykset