Rekisteriseloste

Laadittu henkilötietolain (523/99) 10 §:n pohjalta. Laatimispäivämäärä: 9.2.1016

Rekisterinpitäjä:
Randomi Networks
Ollinojankatu 7 A 20
33400 TAMPERE
info@randomi.fi

Yhteyshenkilö
Teemu Pohjalainen

Rekisterin nimi
Randomi.fi käyttäjärekisteri

Rekisterin sisältämät tiedot:
Nimi
Sähköposti
Syntymäpäivä
Sukupuoli
Paikkakunta
Pikaviestin-osoitteet
Salasana
IP-osoite
Kuvaus
Valokuvat
Videot
Valitut yhteisöt
Kommentit
Viestit
Sosiaalisen median ID, jos rekisteröidytty sosiaalisella medialla
Maksutiedot, jos ostettu krediittejä

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröidessä annetut tiedot.
Asetuksista muokatut tiedot.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Palvelu rakentuu annettuihin tietoihin.

Tietojen edelleenluovuttaminen
Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta tai ellei laki siihen velvoita.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

ATK-pohjainen järjestelmä on suojattu palomuuri- ja salasanasuojauksin. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:
Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta eikä siirretä.

Tarkastusoikeus
Henkilötietolain 26. §:n mukaisesti asiakkaalla on oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on tallennettu.

Sivuston tietosuojaseloste
Henkilötietolain 24 §:n mukainen tietosuojaseloste.
Rekisterinpitäjä on Randomi Networks, yhteyshenkilönä toimii info@randomi.fi.
Rekisteri koostuu sähköisesti kerättyjen liittymisten tiedoista.
Kaikki tietojärjestelmät on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Palautteen tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle.
Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste on nähtävissä tässä.