Säännöt

Laatimispäivämäärä: 20.11.2023

Käyttämällä keskusteluhuoneita sitoudut allaolevien sääntöjen noudattamiseen. Jos et noudata sääntöjä, sinulle voidaan antaa varoitus tai porttikielto rikkomuksen laadun perusteella.


Chatin häirintä

Keskustelua häiritsevät viestit, sisältö ja käytös ovat kiellettyjä.


Häirinnäksi lasketaan mm. seuraavat asiat:

- Saman viestin lähettäminen monta kertaa peräkkäin

- Lauseen jokaisen sanan kirjoittaminen uudelle riville

- Suurten kirjainten jatkuva käyttö

- Turha näppäimistön rämpytys

- Viestit joita on mahdoton lukea

- Sisältö, joka häiritsee muuta keskustelua


Seuranhakeminen

Suoranainen seuran hakeminen on kiellettyä keskusteluhuoneissa. Tähän lasketaan mm. tp?-kysely. Seksiseuran hakeminen on ehdottomasti kielletty.


Trollaus, lainvaistainen sisältö ja vihapuheet

Lainvastainen sisältö tai viestit jotka kehoittavat sellaiseen toimintaan ovat kiellettyjä. Lainvastaiseen sisältöön luetaan myös vihapuheet ja rasismi. Muiden käyttäjien kiusaaminen, tahallinen provosointi tai syrjiminen ei ole sallittua.


Keskustelun sisältö

Muista, että keskustelussa on monesti myös alaikäisiä käyttäjiä, joten pidä keskustelu sopivalla tasolla. Pornograafinen materiaali on kiellettyä sivustollamme.


Moderaattoreiden kunnioittaminen

Moderaattorit toimivat annettujen sääntöjen mukaisesti omaa harkintavaltaansa käyttäen. Jos et ole tyytyväinen saamaasi rangaistukseen, voit valittaa asiasta ylläpidolle.


Estojen kiertäminen

Havaittaessa estojen kiertämistä, käyttäjä voidaan poistaa chatista välittömästi ilman ennakkovaroitusta. Keskusteluhuone ei ole oikea paikka estoista valittamiseen.


Nimimerkin ulkoasu

Nimimerkin ulkoasu täytyy olla hyvän maun mukainen, eikä se saa sisältää kuvallisia emojieita.