Kuva on oletuskuva

Oletuskuva

Kirjaudu sisään nähdäksesi kommentit.

♂jartza95

Ei vahvistettu
Nimi
Jari Alho
Paikkakunta
Savonlinna
Syntymäpäivä
04.03.1995 (29,16v)
Siviilisääty
Haku päällä
Skype
Tutustu ja kysäse
Kik Messenger
Tutustu ja kysäse
Rekisteröitynyt
04.03.2014
Status:
Poissa
-Lainattu eräältä sivulta tekstin pätkä mikä mielestäni (ja kaverin mielestä) kuvaa minua tosi hyvin :)

Kun sitä toista rakastaa ja antaa kaiken mitä pystyy. Polvistuu jopa ruusu suussa ja sanoo toista elämänsä naiseksi. Tekee kaikkensa sen eteen, että toisella olisi hyvä olla koska välittää niin valtavasti. Sitten ku se ei kuitenkaan riitä, ei riitä ne sanat jotka tulevat sydämestä ja kietoo pieneen punaiseen rusettiin.

Toinen löytääkin sen paremman miehen. Sillon sitä tajuaa, että jää ikuiseksi kakkoseksi ja joku muu vie sen paikan. Sitä tuntee itsensä niin tyhjäksi, niin turhaksi. Joskus olisi mukava olla niinkuin ne muut jotka menevät baariin ja iskevät yhden illan hoidon. Mutta kun on pitänyt syntyä romantikoksi. Mieheksi joka haluaa rakastaa ennen kuin haluaa mennä sänkyyn. Sen takia koska tiedän, ettei että yksikään kerta vain sen takia, että tyydyttäisi tarpeensa. Se ei koskaan korvaa sitä tunnetta kun voi rakastella ihmisen kanssa jota rakastaa. Sillä mikään "hoito" tai pano ei koskaan täytä sydämestäni sitä tyhjyyttä jota tunnen...

Tiedättekö kuinka kurjaa on olla romantikko ja miespuolinen sellainen. Koskaan ei voi kertoa tunteistaan ja ajatuksissaan kenellekkään miespuoliselle, koska kaikki kuitenkin katsovat ihmeissään, kun se ***** ei olekkaan se kaikken tärkein vaan rakkaus (on kokemusta asiasta).
Tiedän ettei tekstini ole mitään kieliopillisesti oikein kirjoitettua. Kirjoitan vain tänne sen takia koska ei ole oikein ketään kelle itkeä pahaa oloa.

Eli oon tällane toivoton romantikko ja kuulemma hyvällä tavalla pervo :D
Alkuun todella ujo mut tutustues oon sit iha oma itteni sellane romanttista hömppää keksivä (siis sille oikeel tytöl :D) ja pervoilen kaikesta maholisesta ku sille pääle iskeydyn :) saa tulla kaikki juttelee tytöt ja pojat ku kavereita ei oo koskaa liikaa :) mut etin samal sit vakavaa suhetta et en harrastele yhen yön juttuja :)

En polta enkä ylenpalttisesti juokkaan :) Tykkään koti illoist rakkaan kans ja muutenki rauhallisemmast menost :p

Harrastan airsftia ja kai kalastustaki koitan jossai vaihees retvata :D

Eläimiä kottoot löytyy kissa ja koira :) sit on tollane merivesiakvaario :)