04.03.2017 18:46
Blogi

Rajansa kaikella, jopa munll 

Kattelut netflixistä Buffy, vampyyrintappajaa. Parasta on kun se pelastaa maailman, vielä oisi yksi kuolema tulossa jos jaksan odottaa tuotantokausia pidemmälle. Mua raivostuttaa joskus jos jossain on koko maailman kohtalo kyseessä ja tulee ihan Buffy meininki mieleen. Olisiko ollut joku Supernatural esimerkiksi. Kertokaa mulle mitä kattoa netflixistä. Olen juonut yhden sidukan ja mättänyt suklaata menemään (elinehto naisille muuten toi suklaa). Ja muutenkin on aski tupakkaa jo vähenemässä. Ihan kiva koti-ilta lauantaina. Mä oon nyt jo 3-4 vuotta pitänyt samaa bloggerin blogia ja sinne kirjoittaminen kyllästyttää. Ihan virkeä tapaus tällainenkin vaihtelu.

Poistin mun haku ilmoituksen täältä, kun "no caller id" soittelee, mutta muutenkin jos mun puhelin on "Älä häiritse -tilassa", niin puhelut ei tuu edes läpi, mä en pysty edes vastaa niihin vaikka painaisin vihreää luuria samalla kun soitto tapahtuisi - ja onhan niissä joku 4sek viive kun puhelu yhdistyy? Jos se katkaisee sen sitten.

Lakkasin mun kynnet tänään. Mulla oli todella tylsää ja luin Pinterestistä, mitä kannattaisi joka naisen tehdä silloin kun on tylsää. Eka kävin tsekkaa bookcrossingin ja koska meillä on miitti, ja sitten kävin suihkussa. Miitti on maanantaina kirjastolla, ja tiistaina menen kaverin kanssa elokuviin katsomaan Loganin.

Tilasin parilla eurolla krediittejä. Tämä ulkoasu on melko samantyyppinen kuin jossain webbikamera palvelussä jossa olin hetken tänään ja sain joltain käyttäjältä jopa 5 kredua, johon mä sit lopetinkin... lähinnä tulee tosta 'Keskustelu' luukusta mieleen, mikä on tossa alavasemmalla.

Muistakaa siis kuitenkin että kaikki myynti perustuu kahdenväliseen kommunikointiin.

Ja mitäkö mä sanoin mun entiselle työnantajille, kun ne kysyi miksi niiden pitäisi ottaa mut töihin?

- No, sulla on varmaankin jotain odotuksia, ja mä haluan ylittää ne.

Se oli ihan sika nakki työpaikka, mutta tulospalkka tuli liian vähäiseksi kun siellä niin paljon aikaani vietin, kun ei mulla kuulemma ollut mitään muutakaan... eikä ollut pohjapalkkaa... ja muutenkaan en halua että mun persoonaa lannistetaan. joten siksi se on entinen. exä?

Kommentit
Kirjaudu sisään nähdäksesi kommentit.
kajsa
Vahvistettu
Paikkakunta
Tampere
Syntymäpäivä
29.09.1988 (35,57v)
Siviilisääty
Sinkku
Suuntautuminen
Hetero
Instagram
kajsabl
Kotisivu
www.kitujainen.com
Rekisteröitynyt
03.03.2017
Status:
Poissa
Nähty:
15:50 28.2.2024
Viimeisimmät päivitykset