04.12.2012 16:40
Blogi

4.12.2012 - Täysillä Hankeen.. ja päin honkia:D 

Joo, tänään on ollu "vähä" epäonninen päivä, kerrassaa:D Aamulla kävin viemässä Wimmun (kaveri, bff) kanssa hevoset pihalle ja mä siis tietty otin Estarin & Chaddyn. Ruokittii ne siinä alku metreillä ja sitte otettiin hevoset riimunnaruhin ja vietii tarhaan. Sattupa siitä justiisa menemää helikopteri, ja Chaddy säikkynä herras miehenä sai tyyliin sydänhalvauksen joka tarkotti sitä että meitti oli hangessa ja hevonen vapaana. Estar onneks kilttinä poikana vaa vähä tanssahti sivulle ja se oli siinä. Kirottiin pari sekunttia Wimmun kanssa että miten saadaa Chaddy takasin ku se laukkas pellon poikki menevää maastopolkua metikköö päin ja meillä molemmilla oli hevoset messissä. Wimmu kävi sitte viemässä Lacon ja Mertsun tarhaan ja laitettiin äkkiä Estarille suitset päähän ja kiipesin selkään, lähin sitte siinä ravaten kohti peltoa ja siinä vaiheessa Chaddyä ei kyllä missään näkynye enää. Vähän huolestutti katkooko se jalkasa siihen riimunnaruun mikä on vielä kiinni.. Wimmu sano sitte tulevansa perässä ku sais hevosen ittellee valmiiksi (pelkää vähän maastoilua ilman satulaa, tiettyjen syiden takia). Pellon luona polulla nostelin laukkaa, jonka vastahakosesti Estar nosti onneksi... olihan se väärin mennä niin nopeasti laukkaa mut hätä ku hätä ni ei voi mitään:D  Mettään ku päästiin ni rupesin seurailemaan kavion jälkiä ja pysäyttelin raviin, ehän mä muuten mitään nähny sieltä selästä käsin:D Wimmukin sitte tupsahti siihen vierelle sen suokkiruunalla nimeltäsä Bondi:D Ettiskeltii sitte Chaddyä ja sit vihdoin löydettiin se. Miekkonen se siinä seisoskeli jalkaa lepuuttaen keskellä polkua maastoesteen edessä ja hörähti nähdessään tarhakaverit. Nätisti se onneks seisoskeli paikallaan ja kurottelin riimunnarun sitte ittelleni ja lähettiin kotia kohti nätisti käppäillen. Huomasin selvästi Estarin vähän jännittyneen mutta se johtu vähän liian nopeista lähdöistä. Tänään saisi kyllä murmuli vähän levätä:D Mutta Chaddyllä päätin sitten päivemmällä ratsastella.

Iltapäivällä menin sitte maneesiin Wimmun ja Empun kanssa ja laitettiin sinne rataesteet 65cm-80cm jotka menin sitten Chaddyllä. Mutta ensteksi menin tallin kautta hakemaan herraa tarhasta. Chaddy käveli tosi nätisti talliin ja anto harjaillakkin ihan ilan mitään kummallisia steppauksia joka on harvinaista ettei Chaddy tee mitään jekkuja!:) No kentällä menin alku verkat ja siirryin maneesiin jossa ympyrälle otin laukan. Sitte siitä lähdin suorittamaan rataa. Chaddy ei pitkään aikaa ollu hyppiny, joten se ei niitä jalkojaankaan juuri nostellut joten Wimmu ja Emppu joutu olla koko ajan nostelemassa puomeja, mutta lopussa kun uraka työllä ajoin Chaddyä eteen päin niin alkoipa herra virkenemään ja norstelemaan koipiansa:D Okserit, pystyt ja ristikot meni parhaiten mutta sarjoilla Chaddy tuppasi vähän intoilemaan ja päästeli höyryjään joka ei ollut kovin suotavaa kun meni aika tiukaksi. Loppu tunnista tytöt korjaili esteet pois ja menin kentälle. Emppu tuli perässä ja oli ottanut liinotusnarun mukaan. Tulin Chaddyltä alas ja vietiin satula aidan päälle. Emppu otti sitten Chaddyn liinaan ja nousin selkään, enkä osannut kuvitella miten pojasta irtosi pukkeja kun ei ollut pitkään aikaan mennyt liinassa. Sisukkaasti herra ryösteli laukkaan vaikka pidättelin aika lailla, ja laukoissa tuli mukavat pukki spurtit. Loppujen lopuksi homma meni niin vallattomaksi että koko hevonen ryöstäyty käsistä ja alko ihana rodeo:D Koitappa siellä sitte taiteilla ja pysyä selässä.. no ehän mä ny siel ikusuutta pysyny vaan tupsahdin perse eellä hankeen kentän laidalle, eikä toki selkä täyttyny lumesta!:D No sitte loppu verkat sisu veijarilla ja talliin.. :)

0 tykkää
Lue kommentit (0)
03.12.2012 18:58
Blogi

2.12.2012 - Elämä Vie Eteen Päin 

Joo, no tänää vähä synkis tunnelmis ku rakas suokki mies laukkaili heppojen vihreille laitumille vaikkei ikää ollutkaan juuri paljoa.
Onneksi rakas poikaystävä jaksoi lohdutella kun kylässä on ollut tässä miltei viikon. Mutta kuten otsikko kertoo, elämä vie eteen päin ja siten myöskään kukaan ei elä ikuisesti. Harmillistahan se on mutta ikävätkin asiat tulee hyväksyä. Huomenna onneksi kaverin synttäri pippalot ni piristää mieltä? Tulipa kaiveltua myös vanhoja omia kuvia täältä koneen seasta:DD

Tulipa käytyä myös rakkaan ystäväni kanssa kaupoilla ja selaisin asuntojakinn..:D Juu muutto aikeet;33
Sitte oltiin pihalla ja käytiin ratsastelemassa tässä ihanassa talvi tunnelmassa joulukuussa jajja mitäs muuta:) 
Nappasin muukaani myöski sitte kaverin lemppari hevosesta mukavan talvikuvan:D  Kun rakkahimman kamerani mukaan
ängin:D Nätti lumisade mutta karsea pakkanen!;)

R.I.P 2.12.2012 - Charming Fantasy "Fantsu" / "Fande"



Ja rakkaani kuvaahan ei saa kopijoira! :33

"Turpas kosketti mua vielä toissa päivänä, mutta sitten tuli sun aika mennä...
olit täysin normaali, etkä antanut mitään väärää vaikutelmaa, ja kanssas aika oli ku taikaa..
vaimeasti kuulen enää askelees, ja hörähdyksen hiljaisen, toivoisin koskevani sua vielä kerran ees..
vaik tiedän sen olevan mahdotonta, mutta rakkaus multa on suhun rajatonta...
muistot on muistoinaan, ja valokuvat koristaa, ajatuksia... mut nyt on sun parempi olla,
kun saat rauhassa laukata laitumilla äärettömiin, ja vaikka meriin kauniisiin..."

Ikuiseti ikävöiden muru!

0 tykkää
Lue kommentit (1)
    AlexaBestMur
    Ei vahvistettu
    Nimi
    Alexandra Frånholm
    Paikkakunta
    Iisalmi
    Siviilisääty
    Parisuhteessa
    Sähköposti
    alexandrawippii@gmail.com
    Status:
    Poissa