31.10.2015 19:41
Tilapäivitys

Mietin, et pitäis varmaan alkaa käymään täällä useemmin taas. Liian paljon passiivisuutta taas takana yleisesti elämän suhteen!

0 tykkää
Lue kommentit (0)
19.10.2015 16:48
Tilapäivitys

Jaan vain sisältöä, koska voin.

1 tykkää
Lue kommentit (2)
08.08.2015 20:56
Blogi

Lukittu huone 

JOS SAISIT MINUT HUONEESEESI LUKITTUNA 24 TUNNIKSI JA SAISIT TEHDÄ KANSSANI IHAN MITÄ VAIN, MITÄ TEKISIT? JÄTÄ KOMMENTTII.

Ehehee, ei tylsää tai mitää :D Nii ja en oikeestaa oo varma, että onko huone lukittuna vai mä...

2 tykkää
Lue kommentit (1)
25.06.2015 19:11
Blogi

Ihmeellinen päivä 

Tänään heräsin ja kävin suihkussa ja jätin aamupana välistä ku jääkaappi oli tyhjä jasit kävin kaupassa jaostin ruokaa ja aamupalaaja välipalaa jailtapalaa ja aamupalaa ja tajussite pointin ja sit menin kotiin ja söin aamupalaa ja jäi nälkä ja söin lisää jasit joinkokista jonkaostin kans kaupasta ja katoin yht sarjaa ja siinvälis piti laittaa päälle telkku ja soitin ja kuuntelinmusaa ja iha samanlaine päivä kueilen ja

4 tykkää
Lue kommentit (2)
16.04.2015 21:52
Blogi

Mopoilijoilla ei ole oikeuksia. 

"Sammuta se mopo." Pihaa astelleen rouvashenkilön kehoituksesta paistoi selvästi turhautuneisuus mopolla päristeleviä teinejä kohtaan. Olin kuitenkin vasta polkaissut mopedini käyntiin ja odottelin, että moottori hieman lämpeäisi ennen lähtöä. Kerroin toki tämän sekä sen, ettei tyhjäkäynti aivan kiellettyä kuitenkaan ole, vaikka sitä ei tietenkään tuntitolkulla saa harrastaa. Autokoulunsa mahdollisesti useita vuosikymmeniä sitten käynyt rouva kuitenkin näki parhaakseen vängätä vastaan ja totesikin ykskantaan, että "Tuo aika meni jo siinä kun tähän nurkan takaa kävelin," eikä selvästi olisi ymmärtänyt mikäli olisin huomauttanut, ettei kulkuneuvo jotenkin liiku jollei se ole käynnissä. Tai noin pienellä moottorilla tahdo aivan kylmänäkään liikkua. Ääntähän tuosta 4-tahtisestakaan ei juurikaan lähde. Ongelmia oli siis yksinkertaisesti kaksi: 1) Se, että moponi oli Pihassa ja 2) se oli käynnissä. Tieliikennelain muutamaan otteeseen läpi koluttuani kuitenkin olen ymmärtänyt, että mopon saa pysäköidä piha-alueelle tai -tielle, mutta myöskin jopa jalkakäytävälle, kunhan se ei kohtuuttomasti haittaa kulkemista. Ottaen huomioon, että moponi kuitenkin oli niin leveän kohdan laidassa, ei siitä mitään haittaa ollut. Eipä tuntunut tekevän pyöreähköllä rouvallakaan tiukkaa, vaikka selvästi olisi mahtunut paremmin, jos moottori ei olisi lämpölaajenemisesta johtuen suurentunut sitä suunnilleen millimetrin luokkaa. Tästä pääsemmekin iki ihanaan aiheeseemme asenneongelma. Mopoilla ja varsinkaan mopoilijoilla ei tunnu olevan ihmisien silmissä lainkaan samoja oikeuksia kuin laissa. Mopon saa ohittaa, mutta vain siten, että se on turvallista. Eli siis täytyy huomioida, että ohitse ehtii ja ettei kiilaa pakottaen toisen lyömään jarrut lukkoon. Niin, vaikeahan se on valita, että jättäytyykö toisen alle, vai tekeekö jo yksistään vaarallisehkon lukkojarrutuksen pohtien, että ajaakos joku nyt switten perään. Ohituksiin lähdetään selvästi isomman oikeudella ja usein vieläpä risteysalueella. Jos tunnistat itsesi, niin huomauttaisin, että joskus olisi ihan kiva kääntyä vasemmallekin. Ohitukset tehdään myös usein aivan liian läheltä, eikä huomioida mahdollista kovaa tuulta, joka vaikuttaa hyvinkin paljon kaksipyöräisen ohjattavuuteen. Niin ja kolmio = väistän kaikkia mukaan lukien mopot. Tässä vain muutama esimerkki. Sitten sitä ollaankin huuli pyöreänä ja paheksutaan lisää, kun kesällä uutisoidaan lukuista mopo-onnettomuuksista. Emme me mopoilijatkaan aina aivan täydellisesti aja, mutta kolarissa on aina vähintään kaksi osapuolta. Järki käteen ja aivot päähän, kiitos!

Blogini osoitteessa funtio.tk

4 tykkää
Lue kommentit (2)
    Jarggiiish
    Vahvistettu
    Nimi
    Jarkko Toivanen
    Paikkakunta
    Vantaa
    Syntymäpäivä
    16.03.1995 (29,11v)
    Siviilisääty
    Sinkku
    Suuntautuminen
    Hetero
    Kik Messenger
    jarggiiish
    Instagram
    jarkkeli
    Kotisivu
    http://funtio.com
    Rekisteröitynyt
    20.08.2012
    Status:
    Poissa