20.01.2022 16:17
Blogi

Petteri-Liisa osa 69420 

Hei ja anteeksi!

Olen pahoillani, ettei minulla ole ollut aikaa päivittää Petteri-Liisan kuulumisia. Petteri-Liisalle kuuluu kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvää. Viimeksi kerroin, että hän yritti hukuttautua. Olemme käsitelleen Petteri-Liisan kanssa yhdessä ongelmia psykoterapiassa. Petteri-Liisa on kovan kuormituksen seurauksena joutunut paljon rentoutumaan lämpölampun alla. Bileitäkin hän on pitänyt yhdessä Pentti Hilkurin, Olli Kuhdan ja Helli-Kupin kanssa. Kakkaakin on tullut säännöllisesti, tosin liskolla välillä ummetuskausia. Kävimme myös näyttelyssä Unkarissa. Petteri-Liisa kulki hienosti valjaissa, eikä karannut kuin viidesti. Olin hieman huolestunut, mutta lisko tuli jauhomatojen perässä aina luokseni. Puolasta ostimme Petteri-Liisan kanssa juotavaa, pimeän talvikauden iloksi.

 

Monipuolisin terveisin Petteri-Liisa sekä Vellis <3

0 tykkää
Lue kommentit (0)
09.07.2020 17:49
Blogi

Petteri-Liisa osa 696 

Heipä hei!

Anteeksi, kun en nyt ole ollut aktiivinen. Sairastin salmonellan. Testeissä selvisi, että minulla on salmonella. Petteri-Liisa yritti hukuttautua vesiastiaansa. Olin hieman huolestunut. Huomenna Petteri-Liisalla on bileet siellä hän aikoo ottaa aurinkoa lämpölampun alla. Sinne on kutsuttu Pentti Hilkuri, Olli Kuhta ja Helli-Kuppi.

Bileterveisin Petteri-Liisa ja Vellis <3

0 tykkää
Lue kommentit (0)
07.12.2019 23:02
Blogi

Petteri-Liisa osa 666 

Heipä hei! 

Olemme Petteri-Liisan kanssa Helsingissä liskonäyttelyssä. Emme tosin löytäneen paikan päälle, joten Petteri-Liisa piti viedä koiranäyttelyyn. Siellä hän karkasi. Ehdin jo hieman huolestua, mutta sain hänet kuitenkin kiinni. Hän oli hieman kohmeessa, kun joutui heräämään talviuniltaan. Näyttelyssä emme sijoittuneet, mutta Petteri-Liisa kulki kauniisti valjaissa. Kakkaakin tuli, joten hänellä ei enää ole ummetusta! Illasta olemme Petteri-Liisan kanssa ottaneet kattokruunun alla aurinkoa! Ihana päivä smiley

Terveisin Vellis ja Petteri-Liisa

1 tykkää
Lue kommentit (0)
27.11.2019 18:14
Blogi

Petteri-Liisa osa 420 

Moikkuli hei!

Petter-Liissa on hieman uninen, hän on nukkunut helmikuusta asti, olen hieman huolestunut. Kakkaa on kyllä tullut runsaasti, useita kertoja viikossa, tosin lisko ei ole kakkinut vähään aikaan. Olen ruokkinut häntä asiallisesti, mutta ruoka ei tunnu hupenevan. Ummetus on mahdollista. Flying tiger copenhagenista ostettu kynttilänjalka syttyi palamaan. Silloin lisko oli hieman aktiivisempi. Sillon tuli kakkaakin, tosin ei liskolta... 

laughblush

Nähdään Ensi, terveisin Vellis! <3

 

1 tykkää
Lue kommentit (0)
07.07.2019 00:25
Blogi

Petteri-Liisa osa 112 

Petteri-Liisa on vielä hengissä. Hän on kasvanut valtavasti. Hänellä on hemipenis. Minusta otetaan salmonellanäyte ennen, kuin pääsen kouluun.

Terveisin Vellis ja Petteri-Liisa

0 tykkää
Lue kommentit (0)
    Vellis
    Ei vahvistettu
    Nimi
    Vellis Vellis
    Paikkakunta
    Vesanto
    Syntymäpäivä
    23.08.1997 (26,67v)
    Siviilisääty
    Forever alone
    Suuntautuminen
    Panseksuaali
    Instagram
    annimary_03
    Rekisteröitynyt
    02.03.2018
    Status:
    Poissa