25.02.2016 11:22
Blogi

Hakuna matata 

Astumme ulko-ovesta sisään. Miten mukavalta tuntuukaan tulla kylmästä pakkassäästä lämpimään taloon. Vaistomaisesti kylmät väreet menevät viimeistä kertaa ihoani pitkin. Asetamme molemmat vaatteemme nätisti naulakkoon ja siirrymme olohuoneeseen. Asetut istumaan sohvalle, nostat jalkasi istuinosalle ja etsit kunnon istuma-asennon. Itse sytyttelen tuikkuja ympäri olohuonetta luomaan tunnelmaa. Otan käteeni tv:n vierestä juuri ostamani dvd elokuvan, revin muovit kotelon päältä pois ja käyn viemässä ne keittiön roskikseen. Palattuani takaisin, avaan kotelon ja pistän elokuvan soittimeen. Käännyn ympäri ja katson sinua. Olet mielestäni kaunis ja nuo villasukat, ne saa hymyn nousemaan kasvoilleni. Tulen tv:n edestä istumaan viereesi. Nojaudut minuun. Olen valinnut meille elokuvan meidän molempien lapsuudesta. Tiedostava katsoja huomaa elokuvan käsittelevän paljon erillaisia tunteita jotka osataan välittää katsojalle. Tämä on syy miksi valitsin kyseisen elokuvan. Kaikille tuttu viihdeteollisuusyhtiö on tunnettu hyvistä elokuvistaan. Lauserakenteet, kohtaukset, musiikki, kaikki on tarkoin harkittu ja mietitty. Katsoin edellisenä päivänä dokumentin kyseisestä viihdeyhtiön synnystä ja kehityksestä. Perustaja oli hyvin määrätietoinen ja painotti työntekijöilleen ”ME EMME TEE PIIRETTYJÄ, ME EMME TEE PIIRETTYJÄ, ME TEEMME TAIDETTA!”

”Onko sulla vielä hartiat jumissa? Haluatko että hieron niitä?”. Vastaat myöntävästi ja asetut istumaan lattialle minun eteeni. Siirrän ruskeat hiuksesi nätisti pois tieltä. Olen jonkinverran paneutunut hieronnan saloihin. Opiskellut hyviä niksejä rentouttavasta hieronnasta. Näitä taitoja hyväksikäyttäen alan hellästi hieromaan olkapäitäsi. Sanoessani hellästi en tarkoita että lääpin, vaan ote on jämäkkä muttei kuitenkaan niin jämäkkä että se tuottaisi kipua. Hieronnassa tärkeintä on luoda hellästi painetta lihakseen ja käydä lihasta lävitse päästä-päähän. Hierottavan täytyy osata rentoutua ja sulkea pois ajatuksensa. Tuolloin hierottava saa hieronnasta kaikkein eniten irti. Sormeni sijaitsevat solisluiden päällä, poislukien peukalot jotka tekevät hartioilla pyörivää liikettä. Tarvittaessa luon painetta isommalle alueelle kämmenelläni. Siirryn hitaasti hartian seudulta kaulalle. Kaulan lihakset kannattelevat päätä ja näiden lihasten väsymyksestä voi seurauksena olla päänsärky. Hiuksesi laskeutuvat nätisti selän puolelle, kaulasi on kokonaan näkyvillä. Pyörittelen hetkenaikaa kieltä huulieni välissä jotta saisin huulistani kunnolla pehmeät. Hellästi kumarrun lähemmäksi, taivutan päätäsi hieman oikealle ja annan kaulallesi pienen suukon. Pidät silmiäsi kiinni ja vieno hymy nousee kasvoillesi. Huomaan selkeästi sinun nauttivan hellästä huulien kosketuksesta kaulallasi. En tyydy vain yhteen suukkoon, pienin välimatkoin kosketan huulillani sinun kaulaasi kunnes suoristan jälleen selkäni ja asetun hieromaan hartioitasi.

”Haluisikko että hieroisin myös sinun jalkojasi?”. Olosi on hyvin rento, melkein sääli pyytää sinua nousemaan takaisin sohvalle. Nouset ilomielin ja asetut makaamaan selällesi sohvalle, asetat pääsi sohvan käsinojalle ja jalat minun syliini. Vaihdan asentoa paremmaksi. Siirrän molemmat käteni akilesjänteiden taakse. Aloitan painelun peukaloillani ja sormenpäilläni. Siirryn hiljalleen kohden kantapäätä. Tunnen verenkierron kohentuneen jaloissa. Jätän vasemman jalan lepäämään rauhassa sohvalle ja lähen painamaan molemmilla peukaloillani jalkapohjaa. Hiljalleen hivutan peukaloitani kantapäästä kohden varpaita. Ensin sisäsyrjältä, sitten keskeltä ja lopuksi ulkoreunasta. Hetki ympyrän pyörittelyä peukalolla kantapään päältä ja jos teen kaiken täysin oikein sinun pitäisi tuntea hyvää pientä tykytystä jalkapohjassasi. Vaihdan jalkaa. Toistan äskeiset liikkeeni vasemman jalan kanssa.

Elokuva pyörii taustalla. Voin rehellisesti sanoa etten ole kiinnittänyt siihen mitään huomiota. Olen tosin nähnyt kyseisen elokuvan useita kertoja joten sillä ei ole suurta merkitystä. Katson sinua. Olet niin levollisena minun sohvallani. Arkirutiinit ovat talon seinieni ulkopuolella. Vain me kaksi, tuikkujen luoma tunnelma ja hyvinkin ajaton fiilis. Ei ole kiire minnekkään. Olemme asettaneet molempien puhelimet äänettömälle, jotta kukaan ulkopuolinen ei pääse häiritsemään meitä. Pikkuhiljaa siirryn jalkapohjistasi kohden akilesjänteitä josta jatkan matkaa kohti säärtä. Voin vain kuvitella kuinkä väsyneet jalat ovat päivän seisomisen jälkeen. Ehdotan sinulle asennonvaihtoa. Siirryt makaamaan vatsallesi jotta pääsen paremmin käsiksi pohkeisiin. En kiellä etteikö katseeni keskity sinun seksikkääseen takapuoleesi, mutten anna sen häiritä ammattimaista hierontaani. Pohkeesi ovat erittäin timmissä kunnossa. Kehostasi huomaa selkeesti sinun harrastavan urheilua. Joudun käsittelemään voimakkaasi pohkeitasi jotta saan aikaan toivotun lopputuloksen. Vaihdan kohtaa ja seurailen samalla mitä kehonkielesi viestii hieronnasta. Käsiteltyäni molemmat pohkeet nousen vieläkin ylöspäin, takareisiin. Painan reilusti avokammenellä lihasta, pitkiä vetoja polvitaipeesta pakaraan asti. Saavuttuani pakaralle hivuttaudun nätisti sisäreiden kautta takaisin lähtöpisteeseen. Teen tätä muutaman kerran jonka jälkeen lähen siirtymään sisäreiden kautta pakaran luokse. On sanomattakin selvää että sormeni kulkevat kaikkein pyhimmän vierestä, en kuitenkaan ole niin härski että tahalteni koskettaisin, kunhan ilkeyttäni annan käteni lipua siitä vierestä luoden kutkuttavia tunteita sinulle. Vaikka et tuo kiihottumistasi esille, aistin sen sinusta.

Kuulen usein miesten väittävän naisia vaikeiksi ymmärtää, itse olen tästä hyvinkin erimieltä. Naisia on hyvinkin helppo ymmärtää, sillä he ovat loogisia. Miehet vain ei ymmärrä tätä, joka mielestäni on suuri ongelma. Jos miehet paneutuisivat enemmän naisen logiikkaan, he voisivat helpostikkin täyttää naisen tarpeet ja näinollen myös omansa. Naiset eivät ole mitään sytkäreitä jotka syttyvät helposti vaan niille pitää antaa aikaa, ihan kuin uunille. Miehen pitäisi myös muistaa että naiset eivät kiihotu samoista asioista kuin me miehet. Näinollen ei ole järkevää lähettää kuvaa omista genitaaleistaan naiselle. Jotta nainen kiihottuisi hänet tarvitsee saada oikeaan olotilaan. Tutkimusten mukaan nainen kiihottuu kosketuksesta, äänistä, hajuista. Kosketuksella en tarkoita avokämmentä perseellä, vaan suukkoja kaulalla, korvanlehdellä, kädellä hyväilyä ja hellää kosketusta. Äänistä ja hajuista tulee varmasti ensimmäisenä mieleen luolamies, mutta sitä näillä ei haeta takaa. Henkäykset, äänenpainot, pirullisen seksikkäät lauset kuiskattuna korvaan, kaikki vaikuttaa naiseen. Hajuihin mies pystyy vaikuttamaan erillaisilla parfyymeillä mutta joihinkin naisiin vetoaa luontainen tuoksu enemmän. Mieshän pystyy halutessaan tekemään asioita näiden eteen. Kun hän ensin muokkaa itseään ja toimintamalliaan naiselle mieluisemmaksi, pystyy hän huomattavasti helmpommin aiheuttamaan naiselle ärsykkeitä. Ärsykkeillä tarkoitetaan aisteilla havaittavia asioita. Ärsykkeet kulkevat aivoissa mantelitumakkeeseen joka etsii mielen sopukoista oikeata käytösmallia tilanteeseen. Oikean käytösmallin löydyttyä viesti jatkaa matkaa aivolohkoille, joka määrää kehon tekemään sen mitä käytösmallissa on ohjeistettu. Kun mies osaa sanoa oikeat lauseet tai käyttäytyä oikealla tavalla, ei ole temppu eikä mikään saada naista kosteaksi. Yhtä kosteaksi kuin sinä sohvallani.

”Haluisitko siirtyy makkarin puolelle, voisin hieroo siellä sun selkää kun eikös sekin ole hieman jumissa? Mulla ois makkarissa myös hierontaöljyä”. Naurahdat, sanot tulleesi katsomaan kanssani elokuvaa, mutta tästä tulikin nyt kokovartalohieronta, jota et pistä lainkaan pahaksesi. Nousen tieltäsi pois jotta pääset kunnolla nousemaan ylös. Lähdet kävelemään kohti makuuhuonetta. Itse laitan television kiinni ja lähden seuraamaan sinua. On ilta ja minun automaattisesti syttyvät valot ovat luoneet makkariin hämärän valaistuksen. Etenet hitaasti keskelle sänkyä jossa alat seksikkäästi riisumaan paitaasi. Asetut makaamaan vatsallesi sängylle ylläsi pelkät rintaliivit. Kaivan yöpöytäni laatikosta pullon hierontaöljyä. Kaadan sitä kädelleni ja asetan pullon takaisin yöpöydälle. Hieron käsiäni yhteen. Asetun istumaan viereesi ja tuon käteni sinun alaselällesi. Aloitan liikuttamalla peukaloa selkärangan viertäpitkin kohti niskaa. Tämän liikkeen tarkoitus on hellittää jännitystä selän lihaksissa. Opin itse tämän liikkeen käydessäni muutamia kertoja fysioterapiassa selkäni vuoksi. Seuraavaksi lähden tekemään kämmenelläni liikettä joka lähtee selkärangasta kylkeä kohden. Käyn hitaasti koko selän lävitse. Perhanan rintaliivit rajoittaa minun leikkikenttääni. Huomaat rintaliiviesi häiritsevän minua, taivutat kädet selkäsi taakse ja avaat haan. Olen sanaton. Teit sen tyynen rauhallisesti ja nyt sinulla on vieno hymy huulillasi, uskon sinulla olevan jotain suunnitelmia varalleni. Jatkan hieman hämmentyneenä selkäsi hierontaa. ”Mun tekis kyllä mieli” sanot suht hiljaisella äänellä. ”Ööö, mitä?” Kysyn vaikka kuulin aivan selkeästi mitä sanoit. Käännyt ympäri ja annat rintaliivien tippua pois päältäsi. Nojailet takanasi oleviin tyynyihin ja katsot minua.

Mitenköhän tarina tulee jatkumaan, harva tietää…

2 tykkää
Lue kommentit (0)
    pemi
    Ei vahvistettu
    Syntymäpäivä
    02.09.1988 (35,68v)
    Suuntautuminen
    Hetero
    Instagram
    10pemi
    Rekisteröitynyt
    23.02.2016
    Status:
    Poissa
    Viimeisimmät päivitykset