Hae yhteisöä
Yhteisön nimi:
Kategoria:

Rillit huurussa

Kategoria: Televisio ja elokuvat

Rillit huurussa (engl. The Big Bang Theory) on CBS:n tuottama yhdysvaltalainen tilannekomediasarja, joka kertoo kämppiksinä asuvista fyysikoista Sheldonista ja Leonardista, ja heidän ystäväpiiristään.

Rillit huurussa kertoo kahdesta fyysikkonörtistä Leonardista (Johnny Galecki) ja Sheldonista (Jim Parsons), jotka eivät tiedä naisista mitään. Heidän naapuriinsa muuttaa hyvännäköinen nainen nimeltään Penny (Kaley Cuoco).[3] Erityisesti Leonard kiinnostuu Pennystä. Sarjassa ovat tärkeässä osassa myös Leonardin ja Sheldonin ystävät tähtitieteilijä Raj (Kunal Nayyar) ja insinööri Howard (Simon Helberg).

Leonardin kollega Leslie Winkle (Sara Gilbert) kuului sarjan vakituisiin hahmoihin ensimmäisellä ja toisella tuotantokaudella. Kolmannella kaudella sarjaan tulivat mikrobiologi Bernadette (Melissa Rauch) ja Sheldonista kiinnostuva neurotieteilijä Amy (Mayim Bialik). Sarjakuvakaupan pitäjä Stuart (Kevin Sussman) esiintyi sarjassa ensin sivuhenkilönä, kunnes hänestä tuli kuudennella kaudella yksi sarjan vakiohahmoista. Sarjassa käsitellään mm. tiedettä, science fictionia, erilaisia elämänkatsomuksia ja ihmissuhdekuvioita.

(http://fi.wikipedia.org/wiki/Rillit_huurussa)

Jäsenten kommentit
Kirjaudu sisään nähdäksesi kommentit.