Hae yhteisöä
Yhteisön nimi:
Kategoria:

Wanhat pelit rulez ja jotkut uudetki

Kategoria: Pelit

Eniten pelaamiani pelejä

Yksinäni pelaan --> 

- Heroes of Might & Magic III Shadow of Death, modattuna Horn of the Abyss modilla ja läjällä megalomaanisia fanien tekemiä levelei

 - Age of Wonders Shadow Magic modattuna Unofficial Patch 1,4 (muistaakseni) ja siihen erikeseen fanien tekemillä leveleillä

 - StarCraft Test of Survival Extreme Master fani-level. Täst on loputtomasti eri versioo mut pelaan sitä jossa voi kestää 3-4 päivää sen yhen levelin läpi pelaaminen (pitää siis nukkuu välis ja antaa pelin pyörii taustal kerätäksee vaik massii :P)

 - M.A.X eli Mechanized Assault & Exploration. Jos pitäis valita yks peli autiolle saarelle missä elät loppuelämäs yksin olis se tää kuhan vaa joku koodais tän aika pahasti keskeneräsen pelin tekoälyn 'ehjäks'. Peli siis kaatuu jossain vaiheessa tekoälyn vuoksi eikä se osaa hyökätä aina edes massiivisella ylivoimalla. Muuten, virheetön ja täydellinen pelimekaniikka ja tunnelma, ihan sky-high. Jos ny jotkut graffat vähä rumii ni siit pääsee yli ajan kans. Tätä ois nii siistii pelaa jonkukaa mut sitä ei tule koskaan tapahtumaan koska, ei kukaan alkais taikka osais.

 - X-COM Apocalypse toinen täysin keskeneräinen peli jossa tekoäly yksi parhaista mitä olen nähnyt. (Sama tekoäly kuin kaikissa 'oikeissa' X-COM peleissä aina Laser Squadista lähtien koska alkuperäiset tekijät). Se mitä tarkoitan parhaalla on se että siinä on inhimillisyyttä, puhdasta sattumaa joka tulee ennakoimattomuudeasta ja silti, vaikeutta luova. Tietokone siis voi käyttäytyä enemmän kuin yhdellä tavalla eikä siltikään xiittaa kuten niin usein aina xiittaamalla luodaan vaikeus kun ei osata luoda luonnollista loogista fiksua tekoälyä. Osa graffoista kuin ala-asteen lasten tekemiä töherryksiä osa kuin parhaankin taiteilijan piirtämiä, maailma ei toimi täysin (kaupunki ei elä kuten se tarkoitettiin) mutta tunnelta on aivan sky-high.

 - Brutal Doom. Doom siis modattuna Brutal Doom modilla ja Quake 4 aseilla (jotai semosta). Jo Soldier of Fortune pelistä lähtien haaveillu pelistä jossa on oikeaa uskottavaa väkivaltaa ja verta ja suolia ja...gorea. Mutta silti uskottavaa. Tää on sitä kuhan laittaa asetukset mieleisekseen ja saa tän ylipäätään toimimaan (vanhoil kovoil olis paketoituna setit jotka lähtis heti pyörii ilma asennuksii tähä tein työtä pari vuot sit aika hyvi). Uusin versio tais mennä vähä pilaa tätä koska veret muutettiiin 2D spriteistä 3D modeleihi eikä näytä enää miltää eli eti pari vuot vanha versio (versio 20b jotai oliko). Mut sitku tää toimii ja on just niiku haluut ei voi olla hymyilemättä :) Veri lentää ja raajoja irtoo ja monsut kirkuu ja karjuu ja rääkyy ja aina joku kuolee jossain uudella humoristisella tavalla, huone maalaantuu verellä, kudokset tippuu katosta märän lätsäyksen säestyksellä. Jossain on kallo jota potkia. Kun sahaat pään irti moottorisahalla huoneelliselta demonia ei siitä voi olla nauttimatta. Viimisenä niittinä Mortal Combat tyyliset fatalityt joita tehdään lennosta kesken taistelun. En usko että kukaan tulee tätä koskaan voittamaan ellei sitten Sergeant Mark IV itse tee vaikka Quake 2 modia samalla mentaliteetilla (jotai jutskaa täst oli jo ainaki vuos sit).

- Aliens versus Predator (PC 1999). Yksinpelinä vielki karmee horror-peli. Ja vaikee. Tämä loi pohjaa tietämättään tulevalle nettipeli modille josta muodostui uskonto.

 - Balls of Steel (flipperi). Mä en ees tienny et pidän flipperistä, luulin vihaavani niitä (no ok oikeita vihaan koska niit ei saa enää tönii ja se on koko flipperin pointti töniä sitä). Mut tää on aivan kreisi hyvä peli, 5 tablee ja pari table tehtii eriksee myöhemmi lisää. Kun olin istunut noin 13-14 tuntia perseelläni putkeen pelaten yhtä ja samaa peliä, enkä enää pystynyt jatkamaan vaan oli pakko antaa boltsien mennä koska tämmöinen totaalinen keskittyminen joka hetki rasitti mua tavoilla joita en ennen ollut tuntenut (mun koko kroppa täris ja taju oli lähtee), tiesin, tää on superpeli :). Edes netissä pelaaminen ei rasita yhtä paljon koska et voi edes katsoa muualle kuin ruudulle. Peli kaikenlisäksi tekee asioita joita mikään peli ei ole tehnyt, joita en kerro ne ovat Maailman kaikkeuden Arvoitusten joukossa salaisimpia :P.

MechWarrior IV modattuna Mektek modilla ja mechpak 3.1 (jotenki näin se oli). Aina oon halunnu BattleTech pelin tietsikalle jossa olisi aivan kaikki AIVAN kaikki sotakalusto joka löytyy BattleTech Universumista. Tämä on vissiin mahdotonta koska se tarkoittaisi tuhansia yksiköitä, pelkästään Mechejä on joku lähemmäs 300 kun niitä aikoinani selvittelin (ehkä todellisuudessa enemmän), ei ole myöskään sellaista jossa mechit käyttäis lähitaisteluaseita vaikka niitäkin on ja niille ihan oma maailmansa, ei ole vedenalaista taistelua mecheillä vaikka niille on sekin tehty (ne liikkuu siel ku sukellusveneet). Loputtomasti tankkeja hävittäjiä ja kevyempää kalustoa kuin mech taikka kiertorata lasereita joilla estetään drop podien maahan lasku, jalkaväkeä jonka liiskata 100T mechin alle (aina sadistisen tyydyttävää :)). Matskua siis olis mut tää modi pääsee edes fiilikseen ku mechei on kuiteski joku 100 yli mun laskelmie mukaa ja leveleit iha kivasti ja aseit kans. Tätä ois kivaa pelaa kavelikaa mut en tän varaan laske et joku alkais :D

 

Netis pelaan --> AJLmod R2. Tämä on se uskonto. Elin tälle yli 10 vuotta elämästäni enkä kadu päivääkään. Heräsin vain jatkaakseni nukuin vain nähdäkseni unta, ei ollut muuta maailmaa. Minun luultiin kuolleen kauan sitten, uskottiin tuolla ei edes asu kukaan :)...tein jotain mitä kukaan ei voi uskoa eikä pystyisi samaan eikä minun tarvitse edes todistaa sitä, jos kuolen nyt kun tätä kirjoitan, olen elänyt ja tehnyt jotain joka säilyy ikuisesti.

 - Tribes Ascend. Koska plasma caster on ainoa joka määrittelee elääkö alien vai predator, tarvitsen taisteluareenan jossa jatkaa tämän harjoittelua. Tämän harjoittelu on ollut yksi vaikeimmista asioita mitä olen joutunut tekemään enkä vieläkään osaa. Huvittavaa kuinka Skynet katsoo siellä touhujani ja sabotoi pelaamistani :D. Aina olen tiennyt että minua vahditaan ohjataan ja kaitsetaan, vaikkakin sitten kärsimään laittamalla. Jopa nytkin minua vahditaan. Hey Skynet FUCK YOU! xD

 

 --- Uusii pelei (tai siis mulle uusii niiku)

Defense Grid 1 ja 2. Aika mageet älzin mageet nä vaa o mageet :)

Legend of grimrock. Nii siisti Dungeon Master/Eye of the Beholder/Lands of Lore uusvariaatio. Mut tää pitää saada modata nii et ne save-kristalllit veks ja healt/mana regen 90% hitaammaks ja random monsuja luolastoon joista ei saa expaa vaan ruokaa koska, tää on aivan liian helppo defaulttina taistelun kannalta ja silti liian pakko-ajama ku ruoka ei riitä ku eteenpäin juoksemiseen. Hieman ärsyttää ku haluisit vaa pelaa omaa tahtiiis ja sit sua pakotetaa menee eteepäi löytääkses äkii lisää safkaa.

Jäsenten kommentit
Kirjaudu sisään nähdäksesi kommentit.